Predavanja‎ > ‎

2015

Predavanja  strokovnih delavcev na naših srečanjih :

November 2015: predavanje Jelka Repič Kadunc, dr.med. spec.nevrolog

April 2015: DAN ZA ŠČITNICO 2015:
18.4.2015 smo organizirali prvo celodnevno srečanje ščitničnih bolnikov Gorenjske DAN ZA ŠČITNICO 2015. 
Več kot 140 udeležencev je v prijetnem vzdušju poslušalo predavanja naših gostov in aktivno sodelovalo.
Naši gostje so bili: doc.dr. Edvard Pirnat, dr. med., ki nam je na razumljiv način razložil vse o delovanju ščitnice ter različnih boleznih; g. Janez Logar, družinski in zakonski terapevt/stažist, ki nam je govoril o odnosih med kroničnim bolnikom, partnerjem, okolici, ki so včasih zelo zapleteni in kako se soočiti s tem in pomagati, da se vzpostavi harmonija v odnosih; ga. Renata Čimžar, EFT Practitioner AAMET Level 3, ki nas je popeljala v svet tapkanja in na koncu še mag. Petar Papuga, dr.med., spec. za akupunkturo, ki nam je predaval o  nevrofizioloških in energijskih izhodiščih motenj delovanja ščitnice, dotaknil se je zdrave prehrane ter na koncu smo skupaj naredili še nekaj vaj.
Izvedbo Dneva za ščitnico je sofinancirala Mestna občina Kranj.
Da pa nismo bili lačni in žejni, pa so  s svojimi  donacijami poskrbeli Mercator d.d., Gorenjski kruhek, Mesarija Arvaj in Davidov Hram.
Vsem donatorjem, predavateljem, sploh pa udeležencem srečanja iskrena hvala za obisk in sodelovanje ter nasvidenje  v našem društvu!

Marec 2015: - marec 2015 : predavanje in delavnica Z dotikom ljubezni do zdravja - prof. Helena A. Bizjak, avtorica knjiga Telo govori- delavnica refleksne masaže stopal, spoznavanje refleksnih con in samopomoč za težave, ki jih ima vsak posameznik.


Udeležba članov kot gostov na drugih predavanjih :
ą
tanja cekič,
18. apr. 2015 11:35
Comments