Ugodnosti

Lekarna Pri Kranjskem orlu, Glavni trg 21, Kranj: 

 *      5 % popust na nakup prehranskih dopolnil in izdelkov, ki niso na recept (  na zdravila na beli recept ni popusta, prav tako ne na zdravila, pri katerih je potrebno doplačilo)

·         50 % popust na merjenje holesterola in glukoze v krvi ( redna cena za holesterol je 5 eur, za glukozo 3 eur; če vam preverijo oba naenkrat, je redna cena 7 eur)

·         10 % popust na izdelke meseca ( ne velja za izdelke, ki so že v akciji)

·         Brezplačno merjenje telesne teže in krvnega pritiska ( redna cena je 1 eur)

·         Brezplačno izdelavo osebne kartice zdravil in njeno ažuriranje

Popust lahko koristijo vsi člani s potrjeno člansko izkaznico in plačano članarino za tekoče leto, katero predložite ob samem obisku.

Terme Snovik: 20 % popust na redne kopalne karte in druge wellness storitve po vsakokrat veljavnem ceniku. Popust ne velja na darilne karte oz. bone ter prenosljive vstopnice.Popust lahko koristijo vsi člani s potrjeno člansko izkaznico in plačano članarino za tekoče leto, katero predložite ob samem obisku.

Frizerski salon NEJA,  Ul. Mirka Vadnova 9 Kranj ( Domača vas) nudi članom društva 20% popust na frizerske storitve. Popust lahko koristijo vsi člani s potrjeno člansko izkaznico in plačano članarino za tekoče leto, katero predložite ob samem obisku.

Adrialab Ljubljana  nudi članov društva Ščitnica-moj dragulj 10% popust  na laboratorijske preiskave. Popust se odobri samo na podlagi potrjene članske izkaznice za tekoče leto, katero predložite v sprejemni pisarni.

Zdravstveni dom Kranj  nudi članom našega društva 8% popust pri samoplačniškem preverjanju ščitničnih hormonov ( T3,T4 in TSH). Potrjeno člansko izkaznico s plačano članarino pokažete v laboratoriju oz. na informacijah, kjer se plačajo samoplačniške storitve.

Masaže v masažnem studiu MALISA, Jelenčeva 1 (bivši IBI), vam lastnica salona Darja Pirec nudi 20% popust na vse storitve  in nakup darilnih bonov. Informacije na www.malisa.si, prijave na tel. 041 216 580 ali na studio.malisa@gmail.com.

ą
tanja cekič,
1. jul. 2015 06:07
Comments